5A – meester Dave

Ik ben meester Dave en ik ben de klasleerkracht van het vijfde leerjaar A.  Bij ons op school kennen ze deze klas ook als de "Leguanen". Ik ben één van de weinige meesters op school en dat maakt het wel een beetje speciaal.  

Ik studeerde in 2003 af als leerkracht.  Een klein rekensommetje leert je dan dat ik al wel even voor de klas sta.  Veel van deze jaren heb ik al doorgebracht bij ons op school en in het vijfde leerjaar.  Zelf heb ik twee kinderen en ben ik getrouwd met een turnjuf.  Wij hebben dus het geluk dat wij samen voldoende vakantie hebben om alles goed voor jullie voor te bereiden.

Ik ben een sportieve leerkracht en ben graag bezig met computers, tablets,… maar natuurlijk ook met de leerstof van het vijfde leerjaar.  In het vijfde leerjaar komt er natuurlijk Frans bij.  Hiervoor moet je niet echt schrik hebben.  Wanneer je deze lessen zorgvuldig bijhoudt, lukt het allemaal wel.  Dit geldt natuurlijk ook voor de andere vakken.  Er moet in het vijfde leerjaar wel wat gestudeerd worden.  Dit gaan we samen opbouwen en we geven jullie natuurlijk de nodige "tips & tricks".  

Als je nog vragen moest hebben, dan mag je ze altijd komen stellen.