https://driehoek-ekeren.be/wp-content/themes/gymappstest Welkomstdag gaat digitaal! | Basisschool 3Hoek

Welkomstdag gaat digitaal!

Normaal gezien zouden we op vrijdag 28 augustus iedereen al een beetje kunnen warm maken voor het nieuwe schooljaar op onze welkomstdag.
Jammer genoeg is het organiseren van evenementen op school onder de huidige coronamaatregelen een hele puzzel, en wordt dit nog steeds sterk afgeraden.

Natuurlijk hadden de leerkrachten graag kennis willen maken met de leerlingen, en is iedereen erg benieuwd naar zijn/haar nieuwe juf of meester. Daarom laten we jullie graag digitaal kennis maken met de nieuwe leerkracht. Zo is die eerste schooldag op 1 september toch net iets minder nieuw.

Op vrijdag 28 augustus zal je in de namiddag (dat wil zeggen vanaf 14 uur) een mailtje via smartschool krijgen waarin de nieuwe juf of meester zich al even toont in een filmpje. (Klik hier om kort samengevat de handleiding van smartschool voor ouders te lezen of ga naar smartschool).

De beslissing van de scholengroep om momenteel geen ouders toe te laten op het schoolterrein is strenger dan het algemene Vlaamse advies voor het onderwijs. Bij het overzicht van de corona-maatregelen vind je een brief waarin dit standpunt verduidelijkt wordt.