Kleuterschool

Voor de coolste kleuters vanaf 2 ½ jaar

Onze kleuterschool is de meest kleurrijke uit de verre omgeving (dit moeten jullie echt eens gezien hebben). De kleuters leren hier omgaan met andere kinderen, hun handigheid en zelfredzaamheid zullen worden aangescherpt. Zij worden degelijk voorbereid op het eerste leerjaar van de lagere school. Hier besteden wij extra veel aandacht aan. In samenwerking met het C.L.B. (Centrum voor leerlingenbegeleiding) en onze zorgjuffen (een logopediste en een ergotherapeute) helpen wij de kleuters met de overgang naar het eerste leerjaar.

Moderne leermiddelen zoals computers, i-pads worden ook gebruikt in onze kleuterklassen.

Onze nieuwste kleuterklassen zijn allemaal voorzien van eigen toiletjes, een loft en zijn zeer ruime lokalen.

Om dan nog maar te zwijgen over de mooiste speelplaats van heel A! die tijdens de maand september 2015 zal afgewerkt zijn. Een prachtig speeltuig, een overdekte ruimte, rustzones, ...

Natuurlijk mogen jullie altijd eens een kijkje komen nemen en zelf vaststellen dat wij echt de coolste school van heel A! zijn.


 Op volledige dagen: van 8u30 tot 12u10 en van 13u20 tot 15u15
Op woensdag: van 8u30 tot 12u10
Opvang: van 7u00 t/m 19u00

 


Voor meer inlichtingen kan u steeds na telefonische afspraak terecht bij de directie (tel.03/541 62 54 of 0476/526.626). Hier kan je de volledige infobrochure  downloaden : deze brochure maakt u wegwijs voor en achter de schermen van de coolste basisschool van "A" en geeft u praktische informatie over onze dagelijkse werking.