Beste ouders, vrienden, leerlingen, .... Wij hebben een superleuk lied gemaakt over de coolste school van heel A! Met dit lied nemen wij deel aan een wedstrijd van VTM kids. Wij zouden natuurlijk een extra steuntje kunnen gebruiken van jullie om ons naar de eerste plaats te stemmen. Hoe je dit dient te doen kan je lezen in onderstaande tekst.
In ieder geval erg hard bedankt.

Hallo Rudi,
Welke school ontvangt Hanne, Marthe en Klaasje straks op zijn speelplaats? Maar liefst 93 scholen verdedigen hun kansen met een zelfgeschreven liedje op muziek van K3.

Verzamel de meeste stemmen

Roep zo veel mogelijk mensen op om voor jullie school te stemmen via de VTM KIDS-app. Ouders, sympathisanten, het hele dorp… Iedereen kan meestemmen en K3 naar jullie speelplaats halen.


Hoe kunnen ze stemmen?

1. Open de VTM KIDS-app.
Of download ‘m gratis via de Appstore of Google Play.

2. Ga naar ‘Acties’.

3. Tik op de naam van jullie school

4. Stemmen maar!


Maar opgelet…. Zondag 25 maart middernacht sluiten we de stembus! De volgende dag maken we bekend welke school de paasvakantie mag starten met een knallend feestje. De meisjes van K3 hebben ons al verteld dat ze er heel veel zin in hebben.

Veel succes en… vergeet zelf niet te stemmen op jouw school Enkele schooljaren geleden gingen wij van start met een ambitieus plan. Er was dringend nood aan een frisse wind in het onderwijslandschap van Ekeren. In basisschool 3Hoek kozen wij voor een gedurfde combinatie tussen het beste uit het methodeonderwijs met het beste uit het traditioneel onderwijs.

In onze school hebben wij I-boards, smartboards in alle klassen, I-pads, lessen Frans vanaf het derde leerjaar, lessen Engels vanaf het vijfde leerjaar, projectwerking, fietsonderricht, extra uren bewegingsopvoeding,de mooiste kleuterspeelplaats, een uniek speelplaatsproject, een speelhuisje, een echte kinderboerderij, programmeren met robots vanaf de kleuterklassen, ...

Vanaf dit schooljaar leren wij onze leerlingen programmeren en dit vanaf de kleutertjes. Wij zetten in om het volledig te maken als STEM-school. Investeren in technologisch materiaal is een uitdaging voor ons. Wat dacht je van onze 3D-printer? Of van de OSMO toepassingen?

Wij zijn een uiterst innovatieve school en denken hierbij aan de toekomst van de leerlingen.

Als je dit allemaal combineert met een jong en dynamisch leerkrachtenteam, een knappe omgeving, leuke lokalen, toffe kleuren, een huiselijke sfeer, leuke originele projecten, ...  dan verkrijg je de 3Hoek-sfeer. Kortom, wij trachten voor onze leerlingen een droom te creëren die werkelijkheid zal worden. Waar kan je nog een plaats vinden waar jullie grootste schatten zich zo thuis gaan voelen?

Op 4 februari 2016 werd onze kinderboerderij ingehuldigd door niemand minder dan Prins Laurent.

Onze kleuters hebben vanaf vorig schooljaar de mooiste kleuterspeelplaats van heel Antwerpen en ons nieuwste gebouw is voorzien van alle mogelijke moderne leermiddelen om voor onze leerlingen en leerkrachten een zo goed mogelijke leeromgeving te creëren. Dit moeten jullie beslist eens ooit gezien hebben en dat kan: maak gerust een afspraak of volg ons via facebook, twitter, instagram, ...

Deze website zal jullie een duidelijk beeld geven van onze grote kracht met maar één doel voor ogen: van jullie meest kostbare bezit de grootste "schat" van de hele wereld maken. Jullie kindjes kunnen bij ons terecht vanaf O jaar tot 12 jaar. Nadien kunnen zij doorstromen in het Koninklijk Atheneum van Ekeren. Met erg veel plezier geef ik jullie een rondleiding voor en achter de schermen van onze open school. Jullie worden dan ondergedompeld in de wondere wereld van "den 3Hoek". Dit kan tijdens de schooluren, na de schooluren.

Buiten deze website zijn wij ook actief op facebook, twitter, instagram en bezitten wij als enige school in het Antwerpse een eigen app.

Ik wens jullie welkom in de wondere wereld van basisschool 3Hoek.

Groetjes,

Rudi Mennens, directeur (gsm: 0476/526.626)

Basisschool 3Hoek - Kloosterstraat 39, 2180 Ekeren - 03/541.62.54


Naam(*)
Geef aub je naam op.

E-mail(*)
Geef aub een geldig e-mailadres op.

Telefoonnummer

Bericht(*)
Typ hier je berichtje.